2. фебруар 2011.

КАБЛОВСКА ТВ ПРАХОВО


Прве фебруарске вечери корисницима кабловске телевизије у Прахову обратило се 'највише руководство' и саопштило да је кабловски дистрибутивни систем у Прахову поново добио новог оператера. Како нам рекоше нови дистрибутер је Коперникус из Ниша, на небу кабловских оператера позната и озбиљна фирма. Коперникус је власник КДС Прахово постао тако што је нашег старог доброг оператера Каблнет из Бора купио по систему „велика риба гута малу рибу“ те ми тако стигосмо у чељусти велике рибе. Та велика риба је од рибице преузела сва права и обавезе, па и нашу кабловску телевизију. Руководиоци напоменуше и то да се са новим оператером није играти, јер он је јак и моћан и дугове не прашта. Цитирам: „Зато, нека се праховски корисници КТВ-а, који нису измирили своје обавезе, НЕ ЗАВАРАВАЈУ да своја дуговања могу избећи!“. За намиривање дуговања ускоро ће доћи нове бланко уплатнице у којима ће се уписивати висина дуга или жељени авансни износ уплате за наступајући период. Поред бланко уплатнице корисници ће добити још две уплатнице које се односе на уговорену месечну претплату за фебруар и март ове године, које се морају платити до 20-тог у месецу, за текући месец. Ако то неко не учини - следи искључење...
Руководство КТВ Прахово приказало је успут и своје уплатнице које ће, и они, као и сви остали корисници морати да уплате кабловском оператеру. На приказаним уплатницама додуше није било печата, поште, нити банке, али циљ је постигнут јер сада „свим неверним праховским томама“ ваљда је постало јасно, да ће они „заиста“ то и учинити.
Руководство се успут похвалило и да је за веома мале паре (по 20 €) купило нову пријемну станицу, која је сада „наша“, али је речено и то да за њено коришћење плаћамо месечну претплату оператеру, што не чинимо само ми, него и Буковчани, Кобишничани, Неготинци и грађани у још 30 градова Србије. А ми сељаци то схватамо овако: „Купили смо краву која дневно даје 28 ТВ канала, а измузено млеко од НАШЕ краве (пријемне станице) Коперникус нам продаје ЈЕР МОРА ТАКО!“. Или је можда Коперникус купио пријемну станицу тј. краву, па ја ту нешто не разумем???
И на крају дата је и објашњење да пензионери сами доносе своје видео снимке те их зато тако често гледамо, а ми остали наше видео снимке можемо доносити али за 500 динара по комаду, па ко воли нек изволи. Има и друго решење: „Донесите снимке старије од 10 година и све ће бити фрај“.

Нема коментара:

Архива чланака