15. новембар 2015.

КОМЕНТАРИ ПОВОДОМ ЗБОРА ГРАЂАНА

Данас ми је, као аутору блога који се бави искључиво проблемима Прахова, коментар на непоштовање одлуке на Збору грађана, о чему је било речи у претходном посту, послао Мирослав Челојевић, који је и био иницијатор идеје да се сви извештаји и спискови објаве управо на овом блогу. Мирослав Челојевић каже:
Nazalost,obećanje dato meni na zboru Predsednistva MZ sa mestanima sela Prahova 06.11.2015 god. od Predsednika MZ sela Prahova Gugic Bogdana i Podpresednika MZ Brsanovic Dragana,da se izvestaj o radu MZ u 2015 god.kao i spisak korisnika kanalizacije sa tacnim uplatama kao i spisak korisnika koji su prikljuceni na kanalizaciju a svoje ugovore o uplati jos nisu ispunili,objavi na ovom blogu.Tako bi mestani naseg Prahova u samom selu kao i u Dijaspori imali uvid o relevantnosti projekta Kanalizacije i time bi se oktlonile sve sumnje o realnom radu MZ.Nadam se da ce doticni spiskovi uskoro izaci na videlo. 
Сви евентуални коментари на ову тему, биће објављени у овом посту, зато позивам све читаоце који имају неки коментар да га слободно напишу.

Нема коментара:

Архива чланака