10. новембар 2015.

ОДЛУКА ЗБОРА ГРАЂАНА СЕ НЕ ПОШТУЈЕ

Потпредседник Савета МЗ, Драган Брсановић, доставио ми је данас извештај који видите у прилогу.  Очекивани (и обећани) спискови корисника са тачним уплатама, као и списак корисника који су прикључени на канализацију а своје уговорене уплате још увек нису испунили, до данас нису достављени. Поставља се питање зашто се објављивање тих докумената избегава, ако знамо да је законска обавеза савета МЗ да информише грађане о својим активностима, као и потпуна транспарентност у раду, и да сваки заинтересовани мештанин Прахова има право да има увид у рад и пословање месне заједнице. Циљ објављивања ових спискова требало је да отклони сваку сумњу у рад и јавност у раду савета месне заједнице, али нажалост овакво понашање челних људи у МЗ ствара сасвим супротан утисак и само још више појачава сумњу у то да се иза кулиса можда ипак стварно дешава нешто што нико осим чланова савета не зна, да можда ипак постоје привилеговани и они мање привилеговани, или речено народним језиком да је МЗ Прахово "неком мајка, а неком маћеха". Ја зато још једном позивам председника савета МЗ и остале чланове да ради своје савести испуне обећање дато на збору грађана, доставе та фамозна документа и тако отклоне сваку сумњу у своју честитост и исправност. Јер на крају кад се све сведе и сабере,  "ко не плати на мосту, платиће на ћуприји".  

2 коментара:

Анониман је рекао...

Nazalost,obecanje datom meni na zboru Predsednistva MZ sa mestanima sela Prahova 06.11.2015 god. od Predsednika MZ sela Prahova Gugic Bogdana i Podpresednika MZ Brsanovic Dragana,da se izvestaj o radu MZ u 2015 god.kao i spisak korisnika kanalizacije sa tacnim uplatama kao i spisak korisnika koji su prikljuceni na kanalizaciju a svoje ugovore o uplati jos nisu ispunili,objavi na ovom blogu.Tako bi mestani naseg Prahova u samom selu kao i u Dijaspori imali uvid o relevantnosti projekta Kanalizacije i time bi se oktlonule sve sumnje o realnom radu MZ.Nadam se da ce doticni spiskovi uskoro izaci na videlo.

Анониман је рекао...

Nazalost,obecanje datom meni na zboru Pedsednistva MZ sela Prahova sa mestanima naseg sela odrzanog 06.11.2015 god.,od Predsednika MZ Gugic Bogdana i Podpredsednika MZ Brsanovic Dragana,da se na ovo blogu objavi izvestaj o radu MZ u 2015-toj god. i spisak korisnika kanalizacije sa tacnim uplatama i spisak korisnika koji su prikljuceni na kanalizaciju a svoj ugovor o uplati jos nisu ispunili,do danasnjeg dana nisu dostavljeni kako bi bili objavljeni na ovom blogu.To stvara nekakvu sumnju kod nasih mestana,kako u selu tako i u Dijaspori,u relevantnost Projekta Kanalizacije.Jer kako objasniti nasim mestanima,da neki koriste Kanalizaciju na racun onih koji su svoje uplate na vreme izvrsili.Nadamo se da ce taj spisak uskoro obelodaniti na ovim stranicama.Hvala unapred

Архива чланака