7. новембар 2015.

ОДЛУКА ЗБОРА ГРАЂАНА

После шест година, у петак 6.11.2015.године, одржан је збор грађана коме је присуствовало око 60 грађана, што је значајна бројка ако се има у виду да је више од половине становника Прахова у иностранству. На збору је, као што је и најављено,  анализиран рад савета месне заједнице, разматран извештај о изграђеној канализацији, сагледана могућност асфалтирања улица у насељу и утврђене смернице даље сарадње са "Еликсиром - ИХП Прахово".
Као пропуст у досадашњем раду савета месне заједнице оцењена је недовољна информисаност грађана, па је управо зато једногласно прихваћен предлог Мирослава Челојевића да се на овом блогу објаве поднети документи на збору (Извештај о раду савета, финансијски извештај о изградњи канализације, спискови свих корисника (инвеститора) канализације, са приказом извршених уплата према изводима из банака, па до списка корисника који ни до данас нису извршили уплату према уговору, чија су укупна дуговања око 700.000 динара).
Према томе, ако је веровати челним људима у МЗ, наведени извештаји и спискови ће ускоро бити дати на увид и бити објављени на овом блогу, чим исте добијем од представника Савета МЗ-це. 


Нема коментара:

Архива чланака