25. септембар 2011.

УПУТСТВО ЗА ЗАУЗИМАЊЕ ПЛАЦА НА ОБАЛИ ДУНАВA

Када на обалу Дунава испод Прахова дођете из правца праховске луке приметићете да је на самој обали, на песку и у подножју бедема, никло ново насеље. Његови мештани назвали су га ЛЕЊОГРАД и о томе обавестили и његове посетиоце.
Шетајући обалом схватио сам како је треба освојити ако то заиста желите, и управо из тог разлога објављујем конкретно УПУТСТВО .

1. На обалу долазите чешће и добро осмотрите терен а све са циљем да пронађете место које вам се највише свиђа, али се прво добро распитајте да га није већ заузео неко од (бивших или садашњих) председника тимочких општина (Бољевац, Неготин итд.)





2. Када сте се одлучили за погодну локацију, на изабрану локацију најпре разапните шатор, а ако немате шатор послужиће и најлон као на слици;








3. Набавите цемент, склоните најлон, ископајте на брзину мали темељ и простор који сте заузели бетонирајте у виду темеља;





4. Када темељ очврсне довезите и поставите на њега камп кућицу (своју или позајмљену) а онда и њу покријте кровом од дрвене грађе и црепом.




5. Када се након извесног времена комшије, узводно и низводно, навикну на ваше присуство и почну да вас ословљавају са: Комшија!, знајте да сте постали грађанин Лењограда, и тада можете да кренете у озбиљнију градњу зградице од тврдог материјала;


6. А ако су вам апетити већи од тога, поред ваше викендице можете засадити парадајз, паприку, лук, шаргарепу, црни или бели лук и остало поврће, и то вам може бити одлична забава јер ради рекреације у вечерњим сатима можете кофом захватати воду из Дунава до миле воље и заливати ваше поврће.



Скрећемо пажњу да је ово упутство сачињено на основу вишегодишњег искуства људи који су то већ урадили и верујте потпуно је успело, а приноси повртарских производа су већи од очекиваних!
ПОЖУРИТЕ ДОК ЈОШ ИМА СЛОБОДНИХ МЕСТА!
А КАДА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА ПОМЕНУТИХ ОБЈЕКАТА ДОЂЕ НА РЕД, БОГ НЕКА ВАМ ЈЕ НА ПОМОЋИ...

Нема коментара:

Архива чланака