26. децембар 2012.

ШТА ДАЉЕ?

2013. године се навршава десет година од почетка градње канализације у Прахову, а као што је познато тај посао нажалост до данас није завршен. Пре неколико година Прахово су посетили тадашња министарка националног инвестиционог плана, а данас министарка за регионални развој и локалну самоуправу у Влади Србије, Верица Калановић, и градоначелник Зајечара Бошко Ничић, који су том приликом указали на неке пропусте и саветовали тадашње чланове савета МЗ-це шта треба учинити да би се изградња канализације што пре привела крају. Верица Калановић је чак таксативно навела шта све треба урадити да би финансирање канализације (коначно) дошло у надлежност правог, за то овлашћеног министарства НИП-а, и на који начин и у којим роковима то треба учинити.
Како већ дуже време у информисању грађана о активностима у МЗ постоји озбиљан проблем, тј.информисања уопште и нема,  није познато шта је од свега наведеног и учињено, али једно је сасвим сигурно, а то је да је прошло много времена а канализација још увек није завршена.  
Све што је том приликом речено можете чути у видео запису у наставку, а закључке изведите сами. Истовремено позивам читаоце блога који на ову тему имају коментар, размишљање, или неки конструктивни предлог, да то слободно напишу јер то и јесте сврха овог блога.


Нема коментара:

Архива чланака