26. мај 2023.

UREĐENjE PROSTORA ZA KONTEJNERE

Savet Mesne zajednice Prahovo nastavio je ranije započete radove oko uređenja prostora za kontejnere. Nedavno je uređen i proširen prostor u Karađorđevoj ulici ("la fntna lu Brče") za još jedan kontejner, obzirom da se radilo o samo jednom kontejneru koji je uvek bio prepunjen jer nije mogao da prihvati sav otpad stanara iz Karađorđeve, Spasovdanske i dela Badnjevske ulice, i ostalih okolnih ulica.. 
 
Prema rečima Miodraga Kicoranovića, predsednika Saveta mesne zajednice Prahovo, "ovo betoniranje platoa urađeno je sredstvima mesne zajednice i isto će se nastaviti u svim asfaltiranim ulicama gde za to postoji interesovanje stanara koji koriste kontejnere. Potrebno je samo da se zainteresovani meštani Prahova prijave,ali uz uslov da je njihova ulica asfaltirana". 
Treba pomenuti da je prošle godine kod više od polovine kontejnera kojih trenutno ima blizu 50 urađeno betoniranje prostora na kome su smešteni, a po dva kontejnera postavljena su na početku ulica: Cara Lazara, Teslinoj, Knez Mihajlovoj, Karađorđevoj i kod groblja.  

 

Нема коментара:

Архива чланака