11. март 2016.

ПРЕДИЗБОРНА ОБЕЋАЊА - ЛУДОМ РАДОВАЊА

ПРЕ ДВЕ ГОДИНЕ, ЛОКАЛНИ НАПРЕДЊАЦИ, КОЈИ ТАДА ЈОШ УВЕК НИСУ БИЛИ НА ВЛАСТИ, У МАЛОЈ САЛИ ДОМА КУЛТУРЕ У ПРАХОВУ ОДРЖАЛИ СУ ПРЕДИЗБОРНУ ТРИБИНУ. (Детаљније ОВДЕ ).
Том приликом су обећали:
- Сређивање бесцаринске зоне у Прахову - НИСУ СРЕДИЛИ НИШТА!
- Излазак бесцаринске зоне на Дунав - НИЈЕ УРАЂЕН НИ ДУЖНИ МЕТАР ПУТА!
- Електрификацију бесцаринске зоне - НИСУ УКОПАЛИ НИЈЕДАН СТУБ !
- Одговорни за грађење зелене пијаце ће одговарати - НИКО НИЈЕ ОДГОВАРАО!
- Помоћ код формирања нових (правих) задруга - НИЈЕ ФОРМИРАНА НИЈЕДНА ЈЕДИНА ЗАДРУГА!
- Спречавање гашења Здравственог центра - УГАСИЛИ СУ ГА!
- Изградњу гасовода до Прахова и замену котларница у Неготину - ОД ГАСОВОДА НЕМА НИ  "Г"  А  КОТЛАРНИЦЕ У НЕГОТИНУ СУ ИСТЕ;
ЗА ОСТВАРЕЊЕ ДАТИХ ОБЕЋАЊА СТЕКЛИ СУ СВЕ УСЛОВЕ ЈЕР СУ ДОБИЛИ ТРАЖЕНО ПОВЕРЕЊЕ ГРАЂАНА И ЗАУЗЕЛИ НАЈВАЖНИЈЕ ФУНКЦИЈЕ У ОПШТИНИ.  ПРОХОДНОСТ ПО ВЕРТИКАЛИ (какву су тражили: Прахово-Неготин-Бор-Београд) КАО НИКАД ПРЕ. ЕВО И ДОКАЗА:
1. Јова Миловановић (директор Ђердапа 2) постао је ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ;
2. Љубисав Божиловић (гинеколог) заузео је функцију  ПРЕДСЕДНИКА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ;
3. Драган Мијуцић (књиговођа) именован је за ДИРЕКТОРА ФОНДА ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА;
4. Мирослав Кнежевић (буџетски инспектор) постављен је за НАЧЕЛНИКА БОРСКОГ ОКРУГА;
3. Бобан Стингић (оснивач покрета напредњака у Неготину и председник Општинског одбора СНС) - није постао ништа, а уведено је повереништво са ПОВЕРЕНИКОМ  Јованом Миловановићем!

Гост трибине, познати водитељ и посланик СНС-а, Влада Ђукановић, је тада између осталог рекао :



РЕЧЕНО ЈЕ ТАДА И "ДА СЕ ИЗБОРИ НЕ РАСПИСУЈУ ДА БИ ВУЧИЋ ПОСТАО ПРЕМИЈЕР, ВЕЋ ИЗ РАЗЛОГА ШТО СВИ ПУТЕВИ КРИМИНАЛА ВОДЕ ДО СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ", а наводили су примере: АГРОБАНКЕ, ГАЛЕНИКЕ, ВЕТЕРИНАРСКОГ ЗАВОДА У ЗЕМУНУ, а на локалу: ГАШЕЊЕ ЗДРАВСТВЕНОГ ЦЕНТРА и ГРАДЊУ НОВЕ ЗЕЛЕНЕ ПИЈАЦЕ У НЕГОТИНУ.
АЛИ УМЕСТО ДА ТЕ ''КРИМИНАЛНЕ'' СОЦИЈАЛИСТЕ ОТЕРАЈУ У ЗАТВОР - УШЛИ СУ СА ЊИМА У КОАЛИЦИЈУ (и на локалном и на републичком нивоу), А АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ЈЕ, КАО ШТО И ВРАПЦИ НА ГРАНИ ЗНАЈУ, ПРЕМИЈЕР.


3 коментара:

Анониман је рекао...

Da se vrh stranke SNS-a nije umesao i oterao ljude koji su radili i obecali ljudima po svim mesnim zajednicama mislim da bi svi mi (opština) dobila pa i Prahovo, ovako je Gugić i sve ljige goje su sada u opštini sve upropastio/li jer je hteo da predsednik bude i vi ste ispada izigrani ali od vašeg čoveka Gugića!.

Анониман је рекао...

Jedini koji je obecanja mogao da sprovede u dela je Stingic.
Sve što je Stingic obecao, hteo i ucrtao da se uradi sadasnji predsednik Jovan Milovanovic, i njegova garnitura, od samo TRI coveka koliko ih ima. Svi ostali su protiv njega, i nije namerno uradio jer je znao da je to ruku delo Stingica.
Veliku gresku je i sam vrh stranke (Radomir Nikolić) SNS napravio ovim potezom. Svi odbornici su to rekli.
Gde bi mi sada bili da su dosli ljudi koji su se izborili za pobedu?!.

PRAHOVLJANAC iz Wiene је рекао...

Anonimni vidi se da si dosta dobro upoznat sa stanjem u SNS Negotin. Nama prahovljancima nije jasno kako je naš Gugić mogao da ima uticaj na opštinsku politiku i da li i ON spada u onu trojku oko Jove koga treba išamarati jer tako u video snimku kaže naš poslanik (iz Radujevac) Vlada Djukanović.

Архива чланака