19. март 2016.

РАДНИЧКИ (Пирот) - ДУНАВ (Прахово) 4:0


Раднички је повео у 18 минуту голом из пенала, повећао вођство на 2:0 у 25. минуту. У првом полувремену играло се углавном на половини "Дунава". Први озбиљнији напад фудбалери "Дунава" извели су у 44 минуту, када је судија искључио једног играча Пироћанаца па су читаво друго полувреме играли са 10 играча. У таквој формацији постигли су још два гола (у 68. и 74. минуту), тако да је коначан резултат  4:0  за "Раднички" из Пирота.
Репортер ТВ Пирот је током преноса изјавио да је много хваљени и скупоцени "Дунав" из Прахова показао веома лошу игру, а да је најбољег играча Фуада Салиховића од "Радничког" из Пирота, у прелазном року, преузео лажном изјавом да ће каријеру наставити у Немачкој. Уместо у Немачку Салиховић је дошао у Прахово, али ни он нам није помогао да се оствари бар нерешен резултат. А није нам помогло ни трошење новца на преноћиште у Пироту, дан пре утакмице.
У среду 23. марта 2016.године на стадиону у Прахову игра се заостала утакмица "Дунав" - "Тимок" (Зајечар), која почиње  у 15 часова.

Нема коментара:

Архива чланака