20. септембар 2015.

УТАКМИЦА У 27 СЕКУНДИ

Све што се у суботу 19.09.2015.године дешавало на првенственој утакмици Српске лиге Исток, на градском стадиону у Књажевцу, се нажалост може видети у видео снимку који траје свега 27 секунди. Треба додати и изненадни шут Милоша Кицорановића са ивице шеснаестерца кога је голман Тимочанина тешком муком одбранио и ништа више од тога. Све остало је била импровизација фудбалске игре на терену и безброј узалудних покушаја да се стигне до противничког гола. Немали број навијача, који је аутобусом са фудбалерима "Дунава" кренуо пут Књажевца, питао се да ли играчи Дунава уопште и знају "на којој је страни противнички гол!" Сликовито речено велики Дунав се нажалост зауставио у плићаку Сврљишког Тимока, који протиче тик уз само књажевачко игралиште!



TIMOČANIN - DUNAV (PRAHOVO) 1:0
Strelac: 1:0 Mašić u 29. minutu - Knjaževac, gledalaca: 200, sudija: Bojan Milić (Kruševac), žuti kartoni: Andjelković, Deljanin, Cvijović, Nikolić (Timočanin), Todorović (Dunav).
TIMOČANIN: Kostić, Antić, Mršević, Stojanović, Cvijović, Nikolić, Deljanin, Babović, Andjelković (Miletić), Mašić (Petković), Spasovski (Milić).
DUNAV: Joksimović, Slobodan Bogdanović, Sladjan Bogdanović, Todorović, Ostrovljanović, Kitić, Kicoranović, Lapčević (Stefanović), Puljecović, Pilipović (Spnulović), Cvetković, Videnović.
Jedan gol bio je dovoljan fudbaleri Timočanina da u duelu sa gostima iz Prahova osvoje sva tri boda. Pobednik je odlučen u 29. minutu kada je Mašić posle solo prodora zatresao mrežu Dunava.

 

Нема коментара:

Архива чланака