14. септембар 2015.

ТРСТЕНИК - ДУНАВ 1:2

              После изненадног пораза на сопственом терену, од екипе "Цар Константин" из Ниша, "Дунав" је у суботу - 12.09.2015.године, са гостовања у Трстенику остварио победу од 2:1 и освојио три велика бода.

              Извештај са те утакмице преузимамо из (СС Југа):

                              TRSTENIK PPT - DUNAV (PRAHOVO) 1:2
Strelci: 0:1 Mitić u 49., 1:1 Perčević u 59., 1:2 Cvetković u 93. minutu - Trstenik, gledalaca: 200, sudija: Mladen Veljković (Sokobanja), žuti kartoni: Vukosavljević, Smiljković (Trstenik), Bogdanović (Dunav).
TRSTENIK PPT: Miodragović, Janković, Adamac, Savić, Milić, Arsić (Isailović), Krnjinac, Majdevac (Karović), Smiljković, Vukosavljević, Perčević (Srejić).
DUNAV: Joksimović, Slobodan Bogdanović, Ostrovljanović, Kovačević, Mitić, Kicoranović (Lazić), Sladjan Bogdanović, Puljecović (Spnulović), Pilipović, Cvetković, Videnović.

Po jedna prilika vidjena je u prvih 45 minuta pred oba gola, a prava uzbudjenja usledila su tek u drugom poluvremenu.
Gosti su poveli u 49. minutu golom Mitića koji se posle centaršuta Videnovića najbolje snašao u gužvi pred golom Trstenika. Trsteničani su izjednačili 10 minuta kasnije: slobodan udarac izveo je Savić, golman Miodragović kratko odbio loptu, najbliži je bio Perčević i zatresao mrežu Dunava.
Imali su domaći dve odlične prilike da postignu i drugi pogodak, a kazna za promašaje stigla je u trećem minutu sudijske nadoknade vremena kada je novi centaršut Videnovića u pogodak vredan sva tri boda pretvorio Petrović.

                    Снимак са утакмице у Трстенику можете видети на линку:

                                    https://youtu.be/AT0-zpAG1n8?t=15m32s

 

 "Дунав" тренутно заузима друго место на табели са бодом мање од водећег "Цар Константина", а у наредном колу гостује "Тимочанину" из Књажевца, тренутно претпоследњем на табели Српске лиге Исток са само једним освојеним бодом из пет сусрета и без иједног постигнутог гола. Очигледно да Књажевчани имају проблема са својом екипом па би уз тактички мудру игру "Дунав" и са овог гостовања могао доћи са још три бода.

Нема коментара:

Архива чланака