17. август 2013.

ГРАЂАНИ ДРУГОГ РЕДА?

Било би некоректно рећи да надлежни у дане летњег неготинског вашара (12-14.јула) нису имали добру намеру да грађане, за разлику од ранијих година, коначно обрадују квалитетнијом оправком пута Самариновац – Прахово, о чему је било речи и на овом блогу. Али у тој заиста неопходној санацији пута, којим свакодневно пролазе и стотине тона разног терета, учињени су пропусти који  уложени труд умањују а Праховљане наводе на помисао да су грађани другог реда, и да се ови стални пропусти можда не дешавају случајно.



Јер на само педесетак метара  испред и иза свеже асфалтиране деонице поменутог пута већ годинама постоје две огромне рупе, и уместо да се оне са неколико лопата асфалтне масе санирају,  вишак асфалта је беспотребно (и непромишљено) бачен у једно удубљење изван коловоза на самој раскрсници на улазу у Прахово, и сада то узвишење заједно са поменутим рупама чини потенцијалну опасност на путу.
То је од позитивне оцене довело до негативних реакција грађана који туда пролазе свакодневно, уз опаску да ће на крпљење ударних рупа морати да чекају сигурно више од месец дана, ако уопште ту срећу и буду имали. Такође треба поменути да се две огромне рупе налазе и у строгом центру Прахова, као и да се улице у насељу асфалтирају без икаквог смисла и знања, тамо где ће већ наредне године морати да се поново раскопају због радова на канализацији.

Нема коментара:

Архива чланака