24. септембар 2013.

СКЛАПАЊЕ УГОВОРА



 У просторијама месне заједнице уведено је дежурство чланова савета ради пружања информација и потписивања уговора о изградњи секундарне канализације са прикључцима заинтересованих домаћинстава, оних која се налазе дуж трасе већ изграђеног примарног цевовода али и оних у другим улицама у којима секундарну канализацију тек треба изградити у периоду од октобра 2013. до краја 2014.године.
Заинтересовани грађани према понуђеном уговору треба да прихвате оријентациону предрачунску вредност од 700 евра по прикључку, коју могу уплатити у једнoj (700е), две (350e), пет (140е), седам ( 100е) или 14 месечних рата (по 50е). У првa два дана склопљено је око 20 уговора којима је највећи број уговарача прихватио да своје обавезе измири у једнократном износу од 700 еура у року од 30 дана.
Фирма „Девикс“ из Лазаревца увелико обавља припремне радове за изградњу секундарне канализационе мреже, а треба нагласити да ће се сва ископана земља користити за покривање дивљих депонија око насеља док ће се за укопавање каналазицаионих цеви користити шљунак који је већ припремљен на слободном простору поред фудбалског игралишта код железничке станице.   
Заинтересовани грађани за склапање уговора о изградњи канализације све потребне информације могу добити од 17-19 часова на телефон месне заједнице: (019) 3524-035.

Нема коментара:

Архива чланака