13. новембар 2012.

Вести / новембар 2012



Радови на новој телефонској мрежи су у току.  Ових дана укопан је оптички кабл у насељу Колонија а у центру насеља радници „Телекомуникације“ из Блаца приводе крају бетонирање ископавањима оштећених улица. На просторији у згради дома културе већ је изведен део грађевинских радова, а тренутно су у току радови на довођењу напонског кабла и изради електроинсталације. Следе завршни радови а потом вероватно и монтажа дигиталне централе и повезивање корисника. А када ће то све коначно бити урађено остаје нам да видимо.
Пољопривредна задруга ''Прахово'' ове јесени приводи крају изградњу хладњаче. Постављени су панели којим је затворен магацински простор капацитета од 12.000 кубних метара.






Фонд за грађевинско земљиште општине Неготин је 3. новембра асфалтирао Хајдук Вељкову улицу, која води од центра насеља до старог задружног дома, као и стотинак метара улице Кнеза Михајла код основне школе. Према мишљењу великог броја мештана асфалтирање улице код школе јесте било преко потребно, али је нејасна одлука одговорних људи за асфалтирање Хајдук Вељкове улице, ако се зна да ће се  наредног пролећа та улица прекопавати због изградње секундарног крака фекалне канализације.


 
Фудбалери Дунава остварили су на гостовању у Дреновцу код Параћина важну победу над тамошњом екипом „Напретка“ са 2:0 и са три нова бода учврстили се међу четири водеће екипе на табели Поморавско-тимочке зоне. Следеће недеље Дунав на свом терену дочекује екипу "Рембас" из Ресавице. 

Нема коментара:

Архива чланака