12. јун 2012.

СУСРЕТ ПЕНЗИОНЕРА

На ванредној скупштини организације пензионера у Прахову разматран је досадашњи рад ове организације, а потом је извршен избор новог руководства с обзиром да је досадашњи председник Драгиша Фуцић поднео неопозиву оставку. За новог председника изабран је Миодраг Кицорановић „Стајк“, нови секретар је Властимир Абрашевић, док је благајник и даље Крста Пауновић.
Нови члан месног одбора пензионера је Миодраг Стефановић.
Једна од првих активности новог руководства јесте обележавање традиционалне прославе, истовремено и петогодишњице активног рада и постојања овог удружења, заказане за суботу – 23. јуна 2012. године са почетком у 14.00 часова у великој сали дома културе у Прахову. Цена је 1.300 динара по особи.
Руководство овом приликом позива све заинтересоване, који желе да се уз богат мени и оркестар Синише Војиновића – Васе придруже обележавању овог скромног јубилеја, да то учине непосредно у контакту са Миодрагом Кицорановићем „Стајком“ (тел.524-394) или код осталих чланова месног одбора.
Традиционалним сусретима пензионера 23. јуна у Прахову присуствоваће и пензионери из још 13 села општина Неготин, Мајданпек и Кладово.

Нема коментара:

Архива чланака