8. јануар 2012.

2012

Закорачили смо у нову годину, празнична еуфорија полако пролази и прави је тренутак да се вратимо у реалност и још једном поменемо шта нас то у Прахову очекује ове године.
Крајем 2011.године одржана је седница СО Неготин и усвојен је буџет за 2012.годину у коме су од преко 20 набројаних инвестиција као најзначајније истакнуте две које су од посебног значаја за Прахово.
На првом месту је оправка локалних путева, а затим су ту и наставак изградње канализације и фекалне станице у Прахову. Према незваничним, али доста поузданим сазнањима, треба очекивати да ће се ове године приступити и изградњи атарских путева, што другим речима значи да ће се знатно олакшати кретање пољопривредне механизације до великог броја њива у нашем атару. То значи и да ће се у време откупа превоз пољопривредних култура одвијати далеко брже и сигурније.
Са првим пролећним данима очекује се долазак „Телекома“ и радови на изградњи нове телефонске мреже у насељу и монтажи нове дигиталне централе. Детаљније о томе ОВДЕ.
У наступајућем пролећном периоду очекују нас и избори, па од неких кандидата за високе функције у општини можемо очекивати и већа обећања од горе наведених, али само треба бити стрпљив и видети чија су обећања најреалнија и шта ће се од свега обећаног на крају заиста и остварити.

Нема коментара:

Архива чланака